Asiantuntijapalvelut

 

Asiakkaidemme kehitystarpeet ovat aina yksilöllisiä. Niiden ratkomiseen ei ole yleispätevää prosessia eikä ohjelmaa. Asiantuntijamme etsivät, löytävät ja toteuttavat asiakkaan tarpeisiin parhaan mahdollisen palvelupaketin, joka syntyy avoimen innovoinnin työkaluistamme, menetelmistämme ja osaamisestamme. Corefiner Oy tuottaa asiakkailleen lisäarvoa tehokkailla innovointiratkaisuilla.

Palvelumme kattaa ensinnäkin muutosten ennakoinnin sekä toimintaympäristöön, markkinaan, asiakasymmärrykseen ja kilpailijoihin kohdistuvat analyysit. Näiden pohjalta toteutamme tarvittaessa kehitysvaihtoehtojen ideoinnin ja tunnistamisen.

Valittujen kehityshaasteiden yhteisjalostamisen saralla tarjoamme IdeaScaleen ja Ideatehtaaseen pohjautuvia paketteja. Kehitysprosessi voi olla monivaiheista ja asteittain syvenevää (Innovation Funnel, Stage-gate).

Teemojen tarkastelussa kutsuttujen osallistujien voimin hyödynnetään ajatteluttamista: käsittelyssä tarjotaan orientaatiovaihe, josta jatketaan muiden osallistujien ehdotusten vertaisarviointiin, omien ideoiden antoon. Syventävillä kierroksilla tarjoillaan jalostamisen sytykkeiksi eri näkökulmia, tarvittaessa erilaisia kanvaasirakenteita (kuten SWOT, Business Model Canvas BMC tai Value Proposition Canvas VPC) sekä asetetaan arviointikriteerejä, joihin osallistujat ottavat kantaa.

Lopuksi tulokset raportoidaan asiakkaan kanssa yhteisesti sovitussa muodossa. 

Asiantuntijapalveluissa olemme toteuttaneet

•  kehityshankkeiden suunnittelua ja läpivientiä

•  innovaatio-osaamiseen menetelmiin ja työkaluihin liittyvää koulutusta

•  käyttöönottopalveluita

•  julkishallinnon valmisteluhankkeita ja asiantuntijakuulemisia

Palvelupaketit