Palvelumme

Uutta Corefinerilta

Asiakashankkeitamme

Olemme toteuttaneet lukuisia hankkeita globaalit suuryrityksille (mm. Nokia, Fortum, Metsä Group) ja julkishallinnolle (mm. THL, HUS, Virtuaalisairaala 2.0-hanke, VNK, TEM, UM, OKM ja puolustusvoimat). ..Lisää kuvausta asiakaskunnastamme, kenelle palveluitamme tarjoamme.

Lohjan kaupunki

Tähän teksti.

Lue lisää

Caruna

Tähän teksti.

Lue lisää

Terveyden ja Hyvinvoinnin laitos

Tähän teksti. 

Lue lisä

Kehitetään yhdessä.

Ideascale

Osallistujat ovat kehitysyhteisö, jossa heidän ideansa jalostuvat  muutoksen aikaasaavaksi toimenpiteiksi ja kehittyneeksi liiketoiminnaksi.

IdeaScale on johtava avoimen innovoinnin pilvipohjainen ratkaisualusta. Sillä on 35.000 asiakasorganisaationsa kautta noin 4,5 miljoonaa käyttäjää.

Lue lisää

Ideatehdas

Osallistujat kutsutaan ja motivoidaan ratkaisemaan heille annettu tehtävä. Motivoiva ja osallistava ideointi tuottaa rikkaan ja  moninkertainen tuloksen muihin menetelmiin verrattuna. Lue lisää

Tutkimuspalvelut

Kilpailukykyanalyysejämme ja segmentointitutkimuksiamme tukee Corefinerin mini-Suomi verkkopaneeli.  Lue lisää

Blogit ja artikkelit

 

innovationmanagement.se

innovationmanagement.se

Yhteistyökumppanimme innovatiomanagement.se on arvostetuimpia avoimen innovoinnin ammattisivustoja verkossa. Keskeisiä tarkastelualueita ovat mm. innovaatiostrategiat ja -johtaminen, kehittämisen kohdistaminen, menetelmät ja parhaat käytänteet, IMS-alustat ja niiden...

lue lisää

Ota yhteyttä

Praesent dapibus, neque id cursus faucibuse magna eros eu.

Neque egestas augue, eu vulputate magna eros eu erat.